ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πρωτιά για τον Τεντόγλου στο Diamond League! Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου στο diamond league του Χορζόφ με άλμα στα 8,13 μέτρα.
Ακόμη μία νίκη για τον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση και στο Diamond League στο Χορζόφ. Ο 24χρονος Έλληνας αθλητής βρέθηκε σε μέτρια μέρα, αλλά και πάλι τα κατάφερε, παίρνοντας οριακά τη νίκη.


Συγκεκριμένα, ο Τεντόγλου μέχρι την 5η του προσπάθεια δεν είχε περάσει τα 8 μέτρα, αλλά τελικά στο τέλος τα κατάφερε, κάνοντας άλμα στα 8,13. Τη δευτερη θέση μοιράστηκαν οι ΜακΚάρτερ και Μασό, οι οποίοι αμφότεροι είχαν άλμα στα 8,09 μέτρα.

Πηγή: sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]