ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ο Αιγινιακός βάζει γκολ … στη διασκέδαση !


Στο 26 Αυγούστου και ώρα 10: 30 το βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου ” Γιάννης Παραλυκίδης ” , όπου ο Αιγινιακός διοργάνωνει μεγάλη μουσική εκδήλωση με τον ΖΑΦΕΊΡΗ ΜΕΛΆ και το επιτελείο του .

Η τιμή εισόδου είναι 10 EUR .

Μετά από παρατεταμένη αδράνεια λόγω της πανδημίας , επιστρέφουμε δυναμικά και υποσχόμαστε σ’ όλους μια αξέχαστη βραδιά με πολύ κέφι , και πολλές εκπλήξεις .

Μετά τιμής
Το Δ.Σ. του Αιγινιακού


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]