ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΛΑΟ ΚΩΤΙΚΑ

Το Δ.Σ του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, αποχαιρετά σήμερα ένα από τα ιδρυτικά του μέλη το Χαρίλαο Κωτίκα.Η προσφορά του στον οργανισμό και γενικότερα στον πολιτισμό, ανεκτίμητη.
Διετέλεσε για αρκετά χρόνια διοικητικό στέλεχος στην Εστία Πιερίδων Μουσών και μετέπειτα στο Φεστιβάλ Ολύμπου.
Έως και τα τελευταία χρόνια της ζωής δεν έπαψε ποτέ να παρακολουθεί και να συμμετέχει στις εκδηλώσεις του ΟΡΦΕΟ, να συμβουλεύει και να επιβραβεύει τις προσπάθειες των
νεότερων με φρόνηση, χαμόγελο και καλοσύνη.

Το Φεστιβάλ Ολύμπου, του οφείλει πολλά, το όνομά του θα είναι χαραγμένο στο αρχείο του οργανισμού, αλλά και στις μνήμες μας, με μεγάλα και ανεξίτηλα γράμματα.


Καλό ταξίδι Χαρίλαε, στην αιωνιότητα

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]