ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κηδεύθηκε χθές ο δικηγόρος Χρήστος Παπαδόπουλος
Ο δικηγόρος Χρήστος Παπαδόπουλος ανήκει στη σειρά των παλιών δικηγόρων της Κατερίνης που αποτελούσαν ξέχωρες προσωπικότητες για τη μικρή μας πόλη.

Παράλληλη με την επαγγελματική του ενασχόληση ήταν και η κοινωνική. Υπήρξε μέλος και πρόεδρος της Λέσχης Λαϊονς Κατερίνης , μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου κ.α.

Ευτύχησε τα παιδιά του να συνεχίσουν με επιτυχία το έργο του και να είναι άξια μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Η Κατερίνη κήδευσε χθές ένα ακόμη τέκνο της από αυτή την πρώτη μεταπολεμική γενιά που συνέβαλε στην ανάπτυξη και προκοπή της.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]