ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


‘Ξέφυγαν’ οι Τούρκοι: ‘Βάπτισαν’ την Ψέριμο Τουρκική! «Είναι στα χωρικά μας ύδατα»!

Νέο παραλήρημα των Τούρκων, με την εφημερίδα «Σοζτζού» να κάνει κυριολεκτικά το άσπρο… μαύρο και να «βαπτίζει» την Ψέριμο Τουρκική!
Σε έναν δικό τους κόσμο φαίνεται πως ζουν οι Τούρκοι, καθώς πλέον και οι εφημερίδες της αντιπολίτευσης ονειρεύονται τα ελληνικά νησιά, τονίζοντας πως είναι δικά τους!


Κάπως έτσι, η εφημερίδα «Σοζτζού», ούτε λίγο, ούτε πολύ ανέφερε πως η Ψέριμος είναι… τουρκική! Σε δημοσίευμα της με τίτλο «ο Έλληνας πάλι στο δρόμο της πρόκλησης», αναφέρεται στη «συγκέντρωση ελληνικών στρατευμάτων στην Ψέριμο κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάννης», ενώ αναφέρεται στην απόφαση να φτιαχτεί σχολείο κάνοντας λόγο για εγκατάσταση των Ελλήνων στο νησί!

«Μια νέα πρόκληση πραγματοποιείται στην Ψέριμο, η οποία απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από τις τουρκικές ακτές της Αλικαρνασσού, όπου η Αθήνα έχει εγκαταστήσει στρατιωτικά στρατεύματα, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία δήλωση ότι μεταβιβάστηκε στην Ελλάδα στις συμφωνίες της Λωζάνης του 1923 και των Παρισίων του 1947. Αυτή τη φορά η Ελλάδα άρχισε να εργάζεται για να ανοίξει ένα σχολείο στο νησί. Αναφέρθηκε ότι με πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας προς το Υπουργείο Παιδείας και Εσωτερικών προσπάθησε μαζί με αύξηση του πληθυσμού να επαναλειτουργήσει το μοναδικό σχολείο του νησιού, το οποίο έκλεισε πριν από 13 χρόνια, και έλαβε θετική απάντηση από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη», αναφέρει το πέρα για πέρα προκλητικό δημοσίευμα.

europost.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]