ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πολωνός τουρίστας είχε ξεκινήσει από Κατερίνη και χάθηκε – Εντοπίστηκε ανάμεσα από Κοκκινοπηλό και Πέτρα.

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της Πυροσβεστικής, καθώς εντοπίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Πολωνός τουρίστας του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί στην περιοχή της Ελασσόνας.

Μετά από μεγάλη κινητοποίηση και τρία οχήματα, από Ελασσόνα, Κατερίνη και ομάδα drone από τη Λάρισα, ο τουρίστας εντοπίστηκε στην περιοχή ανάμεσα από Κοκκινοπηλό και Πέτρα. Μάλιστα είναι καλά στην υγεία του, αλλά για προληπτικούς λόγους μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο Πολωνός τουρίστας ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του από την Κατερίνη όπου κάνει τις διακοπές του για περιήγηση στην περιοχή της Ελασσόνας, αλλά διανύοντας έναν χωματόδρομο βρέθηκε σε αδιέξοδο και κατέβηκε από το αμάξι του προκειμένου να βρει διέξοδο, με αποτέλεσμα να χαθεί.

Τελικά βρέθηκε σώος από τους πυροσβέστες.

Πηγή: onlarissa.gr


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]