ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ισπανία: Εμεινε για 16 ώρες κάτω από το αναποδογυρισμένο σκάφος του στον παγωμένο Ατλαντικό

Το «Jeanne SOLO Sailor», μήκους 12 μέτρων, έστειλε σήμα κινδύνου το απόγευμα της Δευτέρας, 14 μίλια από τα νησιά Σισάργκας στα ανοικτά της βορειοδυτικής περιοχής της Γαλικίας της Ισπανίας - Ενας 62χρονος έμεινε για 16 ώρες κάτω από το αναποδογυρισμένο σκάφος το

Πηγή: shutterstock, pexels, youtube


Την δική του Οδύσσεια έμελλε να ζήσει ένας 62χρονος Γάλλος, αφού έμεινε έμεινε 16 ώρες κάτω από το αναποδογυρισμένο σκάφος του στον παγωμένο Ατλαντικό. Εν τέλει διασώθηκε από δύτες της ισπανικής ακτοφυλακής σε μια επιχείρηση που περιέγραψαν ως «στα όρια του ακατόρθωτου».


Το «Jeanne SOLO Sailor», μήκους 12 μέτρων, έστειλε σήμα κινδύνου στις 20:23 τη Δευτέρα, 14 μίλια από τα νησιά Σισάργκας στα ανοικτά της βορειοδυτικής περιοχής της Γαλικίας της Ισπανίας. Τα δεδομένα παρακολούθησης δείχνουν ότι είχε αποπλεύσει από την Λισαβόνα το πρωί της Κυριακής. Αμέσως απέπλευσαν ένα σωστικό πλοίο που μετέφερε πέντε δύτες και τρία ελικόπτερα, ένα από τα οποία εντόπισε το αναποδογυρισμένο σκάφος καθώς ο ήλιος έδυε.Ενας δύτης ανέβηκε στο κύτος του πλοίου για να αναζητήσει σημεία ζωής και ο άνδρας που βρισκόταν μέσα, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, απάντησε στο χτύπημα του στο κύτος χτυπώντας από μέσα. Δύο δύτες κολύμπησαν κάτω από το σκάφος για να βοηθήσουν τον 62χρονο, τον οποίο βρήκαν να φοράει στολή επιβίωσης από νεοπρέν και βυθισμένο στο νερό μέχρι τα γόνατά του. Εγινε αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο για εξετάσεις αλλά πήρε εξιτήριο καθώς δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.


reader.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]