ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Εντυπωσίασαν οι αθλητές-τριες της Tοξοβολίας του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Ευάγγελος Χαρίσης με τα γαλανόλευκα!
 


Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητών-τριων του τμήματος τοξοβολίας του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U18 Νέων Ανδρών-Γυναικών Ανοιχτού Χώρου που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο στην Αθήνα.

Η ομάδα τοξοβολίας του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας τόσο στα πανελλήνια πρωταθλήματα, αλλά και σε Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό επίπεδο, αφού ο Ευάγγελος Χαρίσης, 9ος έφηβος στον κόσμο, πανελλήνιος πρωταθλητής σε ανοιχτό και κλειστό χώρο, είναι μέλος της εθνικής ομάδας εφήβων, νέων ανδρών έχοντας το 3ο καλύτερο σκορ στην Ελλάδα και θα είναι ο ένας από τους τρεις αθλητές που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Εφήβων στην Αγγλία το διάστημα 15-20 Αυγούστου 2022.Τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τοξοβολίας U18:

1η Θέση ατομικό U18 Ανδρών Χαρίσης Ευάγγελος.
2η Θέση Μεικτό Ομαδικό U18 Χαριτίδου Παυλίνα – Χαρίσης Ευάγγελος.
3η Θέση Ομαδικό U18 Ανδρών: Δημόπουλος Αθανάσιος – Χαρίσης Κωνσταντίνος – Χαρίσης Ευάγγελος
4η Θέση Ατομική U18 Γυναικών Κοκτσίδου Κασσιανή.

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης συγχαίρει τον προπονητή του συλλόγου μας Γιάννη Χαρίση και όλους τους αθλητές-τριες για την συνολική απόδοση τους την αγωνιστική χρονιά 2021-2022 και εύχεται ότι το καλύτερο στον αθλητή μας Ευάγγελο Χαρίση που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, τον σύλλογο μας και την Κατερίνη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Εφήβων στην Αγγλία.

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]