ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Power Pass: Απορρίφθηκαν 9 στις 10 αιτήσεις για τον δεύτερο γύρο πληρωμών – Μόλις 50.000 θα δουν χρήματα στο λογαριασμό τους
Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η πληρωμή των 1,9 εκατ. δικαιούχων του πρώτου γύρου

Άσχημα είναι τα νέα για περισσότερα από τα 600.000 νοικοκυριά που περιμένουν να εισπράξουν το Power Pass στο δεύτερο γύρο των πληρωμών.


Σύμφωνα με πληροφορίες για τους περισσότερους οι αιτήσεις απορρίφθηκαν αφού διαπιστώθηκε ότι δεν προέκυψε επιβάρυνση ή η επιβάρυνση ήταν κάτω από τα 30 ευρώ για τη περίοδο από την 1η Δεκεμβρίου 2021 έως τις 31 Μαΐου 2022.

Οι έλεγχοι των αρμοδίων υπηρεσιών έδειξε ότι από τους 600.000 καταναλωτές οι οποίοι δεν πληρώθηκαν στο πρώτο κύκλο καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των αιτήσεων μόνο οι 40.000-50.000 θα δουν τελικά χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό τους. Οι πληρωμές για τους νέους δικαιούχους έχουν προγραμματιστεί για εντός της εβδομάδας.

Σήμερα (19/7) αναμένεται να ολοκληρωθεί η πληρωμή των 1,9 εκατ. δικαιούχων του πρώτου γύρου του Power Pass με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι χθες (18/7) και σήμερα (19/7) πληρώνονται τα νοικοκυριά που δικαιούνται 600 ευρώ.

Σημειώνεται ότι από το πρώτο γύρο των πληρωμών αποκλείσθηκαν 422.181 αιτήσεις λόγω μη εκπλήρωσης των όρων και των προϋποθέσεων του νόμου όπως για παράδειγμα υψηλότερο καθαρό οικογενειακό εισόδημα, παρατυπίες με το κοινό ρολό ηλεκτροδότησης, συνολική επιβάρυνση κάτω από 30 ευρώ, άγνωστα στις αρμόδιες υπηρεσίες στοιχεία για κύρια κατοικία, μεταβολές στη διεύθυνση χωρίς πιστοποίηση από την ΑΑΔΕ κ.α.


news.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]