ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αναδρομικά: Οι αδικημένοι δικαιούχοι και τα σενάρια για επανόρθωση στο Infographic του Newsbomb.gr

Σημαντικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα κομμένα δώρα και αναδρομικά, καθώς αποκλείστηκαν από την επιστροφή αναδρομικών περίπου 1,3 εκατομμύριο συνταξιούχοι, οι οποίοι προσδοκούσαν πως το Ανώτατο Δικαστήριο θα τους δικαιώσει όλους, ακόμα και αυτούς που δεν προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη για τα κομμένα δώρα και τις επικουρικές.

Ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε και έτσι όσοι δεν είχαν ασκήσει αγωγές πριν από τις 31.7.2020, οι αξιώσεις τους για επιστροφή επικούρησης και δώρων χάθηκαν διά νόμου.

Εν μέσω σφοδρών επικρίσεων η κυβέρνηση εξετάζει τρόπους επέκτασης των αναδρομικών σε όλους τους παλιούς συνταξιούχους σε δόσεις, ώστε να αποκαταστήσει την αδικία. Τα πάντα θα κριθούν από την ύπαρξη ή μη του ανάλογου δημοσιονομικού χώρου, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί μια τέτοια παροχή.


Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]