ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης: Debate στην Κατερίνη

Το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης ανοίγει τον διάλογο των νέων στην Κατερίνη. Στα πλαίσια του προγράμματος Democratise, αύριο, Παρασκευή 8 Ιουλίου και ώρα 18:30 στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου (Εκάβη), διεξάγεται το τέταρτο κατά σειρά Εθνικό Debate μετά τα αντίστοιχα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Γιάννενα.

Οι θεματικές του debate θα αφορούν την συμμετοχή των Νέων στα Κοινά και τις φιλικές προς το περιβάλλον πόλεις.

Οι θεματικές που θα συζητηθούν αναδείχθηκαν μέσα από τοπικές διαθεματικές συζητήσεις οι οποίες διεξάγονταν παράλληλα για μήνες σε μια διαδικασία ανοικτού διαλόγου για την καταγραφή των αναγκών των νέων σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδος.

Η δράση οργανώνεται από το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης σε συνεργασία με την United Societies of Balkans, την Hellenic Youth Participation και το Κέντρο Νέων Ηπείρου και μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή νέοι, youth workers καθώς και υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής.

Στόχος της δράσης είναι η δημιουργία μιας κοινής νεανικής ατζέντας και η προώθηση της σε υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]