ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Νίκος Παπανικολάου: «η κεραία της Cosmote στο Λιτόχωρο είναι επικίνδυνη και εγκαταστάθηκε παράνομα».
Ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας, δικηγόρος Νίκος Παπανικολάου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κυρία Χ. Τζουμανίκα στο γραφείο Μη Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας και την ενημέρωσε ότι είναι εσφαλμένη

 και ανακριβή η γνωμάτευση για τη Μελέτη Ραδιοεκπομπών Κεραιών και Μικροκυματικών Κεραιών Σταθμού Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας και Λήψης Μέτρων Προφύλαξης του Κοινού της Εταιρείας Cosmote Α.Ε., με στοιχεία: αρ. σταθμού 1403629 Litoch sta και θέση στο στάδιο Πύρρος Δήμας στον Εθνικό Δρυμό Ολύμπου.

Σήμερα το πρωί σε σχετική συνέντευξή του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, δήλωσε ότι η κεραία στο Λιτόχωρο εγκαταστάθηκε παράνομα, είναι επικίνδυνη για την υγεία και γι’ αυτό πρέπει να απομακρυνθεί μέσα στους επόμενους 2 μήνες, διαφορετικά θα προσφύγουμε στα αρμόδια δικαστήρια.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]