ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Cooling brake
Το cooling brake είναι αγγλικές λέξεις που σημαίνουν διακοπή δροσίσματος. Είναι ένας καινούργιος ποδοσφαιρικός όρος. Όπως οι δύο ομάδες παίζουν κανονικά μέσα στο γήπεδο, ξαφνικά ο διαιτητής σφυρίζει και διακόπτει το παιχνίδι. Στέλνει τους ποδοσφαιριστές να πάνε να πιούν και να ρίξουν στο κεφάλι τους δροσερό νερό για να συνέλθουν από τη ζέστη.
Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

Στη Σουηδία και τις σκανδιναβικές χώρες, που δεν είναι συνηθισμένοι και δεν αντέχουν το καλοκαίρι τις ψηλές θερμοκρασίες, όταν το θερμόμετρο στον χώρο εργασίας ξεπεράσει τους 28 βαθμούς, τότε οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα να σταματήσουν να δουλεύουν και να πάνε στα πάρκα, στην κοντινή λίμνη ή το σπίτι τους για να δροσιστούν.

Να μια καλή ιδέα και για μας εδώ στην Ελλάδα, να κάνουμε κι εμείς το ίδιο!


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]