ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Επίσκεψη στον Μητροπολίτη του νέου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ. Μακρή

Την πρώτη επίσημη επίσκεψη την Τετάρτη πραγματοποίησε ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κος Μακρής Γεώργιος, στον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, Γεώργιο. Ο Μητροπολίτης αφού συνεχάρη τον νέο Διευθυντή του ευχήθηκε δύναμη και κουράγιο στα νέα του καθήκοντα. Στη συνέχεια ακολουθήσε συζήτηση για τα εκπαιδευτικά και κοινωνικά θέματα που αφορούν τη μαθητιώσα νεολαία και επισφραγίστηκε η συνέχιση της αρμονικής συνεργασίας.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την εκατέρωθεν διαβεβαίωση για σύντομη συνάντηση, καθώς η συμβολή της Μητρόπολης στην εκπαίδευση είναι μείζονος σημασίας και η συνεχής επικοινωνία κρίνεται απαραίτητη και επωφελής.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]