ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΟΣΚΑΛΑ
Κεραυνός σε κολόνα της ΔΕΗ στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης (Κατερινόσκαλα) το βράδυ της...


Παρασκευής κατά τη διάρκεια της δυνατής νεροποντής προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας και της ΔΕΗ, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι.


Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή με περιπολικά, ώστε να μην προσεγγίσουν άνθρωποι στο σημείο, ώσπου να έρθουν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, αφού από την κολόνα που δέχτηκε τον κεραυνό πετούσαν φωτιές.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]