ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Συνάντηση του Βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκου με τους νέους Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

Με τη νέα Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Νόπη Τριανταφυλλίδου και τον νέο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιο Μακρή συναντήθηκε ο Βουλευτής ΝΔ Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος επ’ ευκαιρίας της ανάληψης των νέων τους καθηκόντων.

Ο κ. Μπαραλιάκος τους συνεχάρη και ευχήθηκε καλή επιτυχία για το ευθυνοφόρο έργο που αναλαμβάνουν και στη συνέχεια συζήτησε μαζί τους αναλυτικά για το πλήθος θεμάτων που απασχολούν τις σχολικές διευθύνσεις του Νομού Πιερίας.

Ενόψει του νέου σχολικού έτους τέθηκαν θέματα, όπως η ετοιμότητα των σχολικών μονάδων σε έμψυχο δυναμικό αλλά και υλικό-τεχνικό εξοπλισμό και υπήρξε και από τις δύο πλευρές δέσμευση για στενή συνεργασία ώστε να λύνονται άμεσα τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα έτη.

Τόσο ο Βουλευτής όσο και οι νέοι Διευθυντές έδειξαν διάθεση για την ύπαρξη γόνιμης συνεργασίας και σύμπνοιας, ώστε να λειτουργήσουν οι εκπαιδευτικές μονάδες της Πιερίας αποτελεσματικά προς όφελος όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]