ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αντιδημαρχία Πρασίνου Κατερίνης: Καθημερινή η φροντίδα των χώρων συνάθροισης πολιτών
Καθημερινή είναι η φροντίδα των κοινόχρηστων χώρων από την αντιδημαρχία Πρασίνου Κατερίνης, δίνοντας έμφαση στην περιποίηση των χώρων συνάθροισης των πολιτών.

Σήμερα Παρασκευή, συνεργεία της αρμόδιας υπηρεσίας προχώρησαν σε κλάδευση δέντρων στο Δημοτικό Πάρκο, καθώς και στην περιποίηση των χώρων πρασίνου. Καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, η αντιδημαρχία Πρασίνου φρόντισε χώρους πρασίνου σε Μυλαύλακο, Πάρκο και πεζόδρομο Καταφυγιωτών, στις Εργατικές Κατοικίες του Αγίου Σάββα, στην πλατεία του Σβορώνου (Ι. Ν. Αγίου Αντωνίου), καθώς και σε χώρους αναψυχής στον οικισμό της Ανδρομάχης.«Η αντιδημαρχία Πρασίνου έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας των χώρων πρασίνου για όλο το Δήμο Κατερίνης. Τη συγκεκριμένη περίοδο δίνουμε έμφαση στην πόλη της Κατερίνης, καθώς και στο παραλιακό μέτωπο. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ζητήσω από τους δημότες, να φροντίσουν για την αποψίλωση των χόρτων, στους δικούς τους χώρους, εκεί που ο δήμος δεν έχει αρμοδιότητα να παρέμβει», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Κώστας Τσιουκάνης.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]