ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΑΣΕΠ: Πώς αποδεικνύονται πτυχία, ξένες γλώσσες, πιστοποιητικά και εμπειρία στις προκηρύξεις

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η διαδικασία καθορισμού από το ΑΣΕΠ απόδειξης τυπικών προσόντων όπως πτυχία, μεταπτυχιακά αλλά και εμπειρία για να κάνει κάποιος αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.


Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η διαδικασία καθορισμού από το ΑΣΕΠ των «παγίων μερών» του περιεχομένου των προκηρύξεων επιλογής προσωπικού με βάση προκαθορισμένα και αντικειμενικά κριτήρια (άρθρα 28 – 30 του ν. 4765/2021).


Ειδικότερα, στο ΦΕΚ, , περιγράφονται τα δικαιολογητικά-πιστοποιητικά για την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ και αναλύεται η ισχύς βασικών τίτλων σπουδών, για θέσεις ΠΕ, ΔΕ, ΤΕ, η διαδικασία με τον ΕΟΠΠΕΠ, τα διδακτορικά, μεταπτυχιακά, η αναγνώριση τίτλων αλλοδαπής, οι «ισοτιμίες» και οι λοιπές βεβαιώσεις.

Στο επόμενο μέρος αναλύονται η διαδικασία απόδειξης εμπειρίας ειδικών περιπτώσεων, τα stage, οι γνώσεις Η/Υ, τα πτυχία ξένων γλωσσών, οι περιπτώσεις ΑμΕΑ κ.α..

dikaiologitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]