ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Στα νέα γραφεία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων ο Δήμαρχος Κατερίνης
Με το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Κατερίνης, συναντήθηκε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Η συνάντηση έγινε στα νέα γραφεία της Ένωσης και σε χώρο που παραχωρήθηκε από τον Δήμο, στον α’ όροφο του κτιρίου της Δημοτικής Αστυνομίας.

«Η συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων είναι σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Όλοι μας θέλουμε το καλύτερο για την σχολική κοινότητα, ο στόχος είναι κοινός και για αυτόν το στόχο θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε», είπε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Γιώργος Παπαγιάννης, καλωσόρισε το δήμαρχο στα νέα γραφεία της Ένωσης. «Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στο αίτημά μας να αποκτήσει στέγη η Ένωσή μας, η οποία αυτές τις ημέρες συμπληρώνει 2 χρόνια από την ίδρυσή της. Ως γονεϊκό κίνημα, έχουμε υποχρέωση να μεταφέρουμε θεσμικά τους προβληματισμούς των μελών μας, έχοντας πρωταρχικό μέλημα, με συνεργασία, να επιλύονται προβλήματα που τυχόν προκύπτουν» είπε ο κ. Παπαγιάννης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κατερίνης, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τη συνεισφορά τού πρώην προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστα Φιλοκώστα, καθώς και των αντιδημάρχων Καθαριότητας Γιώργου Κυριακίδη και Αυτεπιστασίας Γιάννη Συμεωνίδη, ώστε η Ένωση να αποκτήσει τη δική της στέγη.Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]