ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερίνη: Ακυβέρνητο σκάφος με δυο επιβάτες λόγω βλάβης – έφθασε με ασφάλεια στον λιμάνι της Παραλίας
Το πλήρωμα του περιπολικού ενημερώθηκε από τον κυβερνήτη του αλιευτικού ότι λειτούργησε η μία μηχανή του και ότι κατέπλευσε στον λιμένα της Κατερίνης

Μηχανική βλάβη υπέστη εχθές το βράδυ το αλιευτικό σκάφος «Σταύρος Λένα» στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου, με δύο ημεδαπούς επιβαίνοντες, με αποτέλεσμα να πλέει ακυβέρνητο.

Για το σκάφος ενημερώθηκε το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ενώ ενημερώθηκαν ιδιωτικά μέσα για τυχόν παροχή συνδρομής.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ενώ ενημερώθηκαν ιδιωτικά μέσα για τυχόν παροχή συνδρομής. Τελικά το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους ενημερώθηκε από τον κυβερνήτη του αλιευτικού ότι λειτούργησε η μία μηχανή του και ότι κατέπλευσε στον λιμένα της Κατερίνης με ασφάλεια.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Α/Κ σκάφους, ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Πηγή: voria.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]