ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Σάλος με τη βάπτιση των παιδιών του διάσημου γκέι ζεύγους στη Βουλιαγμένη από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής!

 «Δεν ήξερα ότι τα παιδιά ανατρέφονται από πρόσωπα του ιδίου φύλου – Ο Ελπιδοφόρος ενήργησε αυτοβούλως και αντικανονικώς εντός της Μητρόπολής μου!», λέει τώρα ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, αφού έδωσε τη σχετική άδεια!Επιστολή προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας έστειλε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος, σε σχέση με την βάφτιση παιδιών που αποκτήθηκαν από γκέι ζευγάρι, την οποία τέλεσε στην Βουλιαγμένη ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, καθώς ο ίδιος είχε δώσει την σχετική άδεια.


Το φοβερότερο όμως είναι ότι ο Μητροπολίτης Γλυφάδας αναφέρει ευθέως ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής δεν τον είχε ενημερώσει πως τα παιδιά αναθρέφονται από γκέι ζευγάρι!


Ο σχεδιαστής μόδας Πίτερ Ντούντας και ο Έλληνας σύντροφος του Ευάγγελος Μπούσης, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας τονίζει στην επιστολή του ότι Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος ενήργησε αυτοβούλως και αντικανονικώς εντός της Μητρόπολής του, και επισημαίνει πως ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί σχετικά και δεν γνώριζε πως τα παιδιά που βαπτίστηκαν «ανατρέφονται από δύο πρόσωπα του ιδίου φύλου».

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο κκ Αντώνιος «ο Σεβασμιότατος Αμερικής μου εζήτησεν εγγράφως άδειαν να τελέση «την βάπτισην των δύο τέκνων της εκ Σικάγου ορμώμενης ομογενειακής οικογένειας Μπούση».

Με αφορμή τις πληροφορίες ότι δήθεν έλαβε μέρος, ο κκ Αντώνιος τονίζει ότι δεν παραβρισκόταν στον Ναό της Παναγίας Φανερωμένης κατά τη διάρκεια της βάφτισης.

Παράλληλα με το υπόμνημά του προς την Ιερά Σύνοδο για το θέμα της βάπτισης των παιδιών του Ευάγγελου Μπούση και του συζύγου του Πίτερ Ντούντας, μέσω της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας, ο κκ. Αντώνιος δίνει στη δημοσιότητα και την επιστολή που είχε λάβει στις 21 Ιουνίου από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής με την οποία ο κκ. Ελπιδοφόρος ζητούσε άδεια για να τελέσει την βάπτιση , θέλοντας να καταδείξει ότι δεν εγνώριζε πως οι γονείς των νεοφώτιστων είναι ομόφυλο ζευγάρι.

Η επιστολή του Μητροπολίτη Γλυφάδας προς την Ιερά Σύνοδο

Το αίτημα που είχε αποστείλει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στον Μητροπολίτη Γλυφάδαςeuropost.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]