ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Στην Πιερία οι υπουργοί Θ.Σκυλακάκης και Απ. Βεσυρόπουλος

Κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφτηκε χθες την Πιερία με επικεφαλής τον αν. υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη και τη συμμετοχή του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου καθώς και των βουλευτών Στράτου Σιμόπουλου και Βασίλη Σπανάκη.Στην αντιπεριφέρεια Πιερίας η υποδοχή έγινε , από την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Πιερίας Μπάμπη Μπρουσκέλη, των βουλευτών Πιερίας Άννας Μάνη και Σάββα Χιονίδη καθώς και του εκπρόσωπου του βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκου, Θανάση Παπαμιχαήλ, του τομεάρχη Δ.Ε.Ε.ΕΠ Πιερίας Λευτέρη Κλώνου, του γενικού συντονιστή των οργανώσεων της ΝΔ Κ. Μακεδονίας Ηλία Τάπρα, του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Γιώργου Χατζηγεωγίου και του πολιτευτή Πιερίας Θεόδωρου Τόνα.Σε δυο κατεύθυνσης χωρίστηκε το κλιμάκιο της ΝΔ. Ο Θ.Σκυλακάκης με τον και βουλευτή Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλη Σπανάκη και τον βουλευτή Α΄Θεσσαλονίκης Στράτο Σιμόπουλο επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, τη «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» και τη βιομηχανία χαρτιού «ΜΑΧΙ ΑΒΕΕ».Ο Α.Βεσυρόπουλος επισκέφτηκε τον δήμο Δίου-Ολύμπου, όπου και τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Βαγγέλης Γερολόλιος στο δημαρχείο του στο Λιτόχωρο. Στη συνάντηση ήταν παρόντες και αντιδήμαρχοι κ.κ. Καλαϊτζής, Πατσιαρίκας, Φαρμάκης και Φόλιος. Στη συνέχεια , ο Απ. Βεσυρόπουλος βρέθηκε σε έργο του δήμου στον Πλαταμώνα και επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείου του Δίου.

Ακολούθησε συζήτηση με τους επιχειρηματικούς και παραγωγικούς φορείς της Πιερίας στο Επιμελητήριο Πιερίας με ερωτήσεις από εκπροσώπους των επαγγελματικών σωματείων Κατερίνης.

Στο δημαρχείο Κατερίνης οι θ. Σκυλακακης και B. Σπανακης

Σ

υνάντηση με το δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο είχαν χθες ο αν. Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης Σπανάκης.

Επίκεντρο της συνάντησης υπήρξε η αύξηση του ενεργειακού κόστους και στο Δήμο Κατερίνης, ενώ ο κ. Κουκοδήμος αναφέρθηκε εκτενώς στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Δήμος για τη μείωσή του. Όπως είπε ο δήμαρχος, έχουν αναληφθεί πρωτοβουλίες με μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, αφού αυτήν την εποχή το ενεργειακό κόστος είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση.

Από την πλευρά του ο αν. Οικονομικών, ευχαρίστησε το δήμαρχο για την υποδοχή και την ενημέρωση και αναφέρθηκε στις πολιτικές της κυβέρνησης για τη στήριξη των δήμων, καθώς και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Ο κ. Σκυλακάκης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αγροτικό τομέα και την τουριστική κίνηση στο Δήμο Κατερίνης, καθώς και στο εάν υπάρχει ενδιαφέρον για ιδιωτικές επενδύσεις στη περιοχή μας.

Για χρήσιμη συνάντηση, η οποία καταδεικνύει το ουσιαστικό ενδιαφέρον της κυβέρνησης για το Δήμο Κατερίνης και την αυτοδιοίκηση, έκανε λόγο ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Η συνάντηση, ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]