ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Παρουσίαση του νέου τουριστικού οδηγού “Πιέρια Όρη – Το μπαλκόνι των Μουσών” στο Ελατοχώρι του Δήμου Κατερίνης
Την Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Ελατοχώρι του Δήμου Κατερίνης η παρουσίαση του νέου δίγλωσσου χρηστικού πολύπτυχου εντύπου με ενσωματωμένο διαδραστικό χάρτη για τις ορεινές διαδρομές στα Πιέρια Όρη και την ευρύτερη περιοχή του Ελατοχωρίου.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ελατοχωρίου, κος Νίκος Γκλάρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, κος Ηρακλής Τσιτλακίδης, ο Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου, κος Κώστας Γκλάρας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ελατοχωρίου και Λ.Δ.Π.Δ. Πιερίων, κα Αναστασία Μποστανίτη Κιοσέ, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Ομίλου Ελατοχωρίου, κος Γιώργος Γκουτζιούλης, ο Πρόεδρος του Αναγκαστικού Δασικού Συνεταιρισμού, κος Γιώργος Μέλλιος, ενώ το “παρών” έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης, κος Φώτης Δρούγκας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η νέα αυτή δράση που επιμελήθηκε το Γραφείο Τουρισμού της Π.Ε. Πιερίας και χρηματοδοτήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, η οποία πρόκειται να αναδείξει τις ορεινές διαδρομές των Πιερίων και του Ελατοχωρίου με απώτερο σκοπό τον επανακαθορισμό της θέσης της Πιερίας στην τουριστική βιομηχανία με τη δημιουργία ενός διακριτού, ελκυστικού και αυθεντικού τουριστικού προϊόντος για την εγχώρια και εξωτερική αγορά, το οποίο θα συνδέεται με την ταυτότητα της περιοχής και θα ενσωματώνει την εικόνα της, διασφαλίζοντας παράλληλα ποιότητα στην εμπειρία της αναψυχής.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς συνεχίζει να δημιουργεί ποιοτικά επικοινωνιακά εργαλεία με στόχο την ανάδειξη του εναλλακτικού και βιωματικού τουρισμού στην Πιερία, καθώς ο τουρισμός βρίσκεται υψηλά στην ατζέντα τόσο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και της Π.Ε. Πιερίας.Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]