ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Διασωστική Ομάδα Πιερίας – Έκφραση ευχαριστηρίου
Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για τη σημαντική δωρεά, ενός προβολέα (projector), ο οποίος έρχεται να αντικαταστήσει έναν παλαιότερο ο οποίος δημιουργούσε προβλήματα και δυσχέραινε τις παρουσιάσεις μας κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των πιστοποιήσεων.

Η προσφορά έγινε από το τμήμα ΔΗ.ΠΑ.Κ. (Δημοτικά Παρκινγκ Κατερίνης) με πρωτοβουλία της προέδρου κ. Ασημίνας Πούλιου, και είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία μας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά καθώς η συμβολή την ομάδας μας στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του δήμου μας είναι δεδομένη.

Μακάρι η πρωτοβουλία της προσφοράς και της ευαισθησίας του Δήμου να βρει άξιους μιμητές.Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]