ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πρότυπα των Μέσων Ενημέρωσης

Στο Κυριακάτικο ένθετο της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» «Τέχνες και Γράμματα» και με τον τίτλο «Ένα 24ωρο» με τον ή την τάδε καλλιτέχνη, ηθοποιό, τραγουδιστή, συγγραφέα κλπ γίνονται συνεντεύξεις με τους εκάστοτε παρουσιαζόμενους, οι οποίοι εκθέτουν λεπτομερώς πως περνούν την κάθε ημέρα του βίου τους.

του Δημητρίου Δημηνά – Δικηγόρου


Έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι από τα εν λόγω άτομα, πλην ελαχίστων περιπτώσεων που αναφέρονται στην οικογένεια τους [ σύζυγο και παιδιά], ζουν βίο μονήρη, συντροφιά με τα οικόσιτα ζώα τους, σκύλους και γάτες, τα οποία φροντίζουν και περιποιούνται σαν παιδιά τους. Περαιτέρω η υπόλοιπη μέρα τους περνάει με περιπάτους, πρόβες, ποτά και πολύωρη ενασχόλησή τους με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν έχω δει να αναφερθεί κανείς από τους προαναφερόμενους σε ενασχόλησή του κατά τις ελεύθερες ώρες με έργα κοινωνικής προσφοράς, αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας. Δεν ξέρω αν τα εν λόγω πρόσωπα, αρκετά των οποίων είναι επώνυμα, προβάλλονται ως πρότυπα για τους νέους μας, οι οποίοι πασχίζουν μετά μακροχρόνια έτη σπουδών να αποκατασταθούν επαγγελματικά και τα οποία παραμένουν στην αφάνεια παραμελημένα από την Πολιτεία και την προβολή τους από τα ΜΜΕ.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]