ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΟΥΣ Ν. ΠΟΡΟΥΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

Την Κυριακή 17 Ιουλίου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Νέων Πόρων Πιερίας, τελέστηκε ο Όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο.
Προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Τελμησού κ. Ιώβ (Γαλλία – Ελβετία), με τη συμμετοχή του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Άσσου κ. Τιμοθέου (Κολομβία), ο οποίος κήρυξε τον θ. λόγο, και του οικείου Ποιμενάρχου κ. Γεωργίου.
Στη Θ. Λειτουργία συμμετείχαν και κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, καθώς και άλλοι κληρικοί, κυρίως παραθεριστές από την Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Σερβία.
Η Θ. Λειτουργία τελέστηκε σε τέσσερις γλώσσες: ελληνικά, σλαβονικά, σερβικά, ρουμανικά και ισπανικά, για τη λειτουργική διακονία του πολυπληθούς εκκλησιάσματος που προέρχεται από διάφορες χώρες.
Λόγω της αθρόας προσέλευσης των πιστών, η Ιερά Μητρόπολις έλαβε μέριμνα ώστε, κατά το διήμερο της πανηγύρεως, να τελεστούν πολλές ιερές ακολουθίες και Θ. Λειτουργίες, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να εξυπηρετηθούν οι εκκλησιαζόμενοι πιστοί.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]