ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πεζοπορία στον Όλυμπο (Ρέμα Ορλια - καταφ. Κορομηλιάς)
Με την συμμετοχή αρκετών μελών, φίλων, μικρών και μεγάλων, ανδρών και γυναικών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16-07-2022 μία ακόμη πεζοπορία στο Όλυμπο, αυτή τη φορά στο Ρέμα Ορλιά μέχρι το καταφύγιο της Κορομηλιάς (υψ. 1020 μ.).Ο σκοπός της εν λόγω δράσης είναι να δοθεί η ευκαιρία στα μέλη μας και στα παιδιά τους να έρθουν σε επαφή με το βουνό και τη φύση αλλά και να αποτελέσει μια αφορμή να βρεθούν οι συνάδελφοι και εκτός των ωρών εργασίας και να ζήσουν κοινές εμπειρίες χτίζοντας έτσι ισχυρότερους δεσμούς.Στο καταφύγιο της Κορομηλιάς η Τοπική μας Διοίκηση προσέφερε ροφήματα στους συμμετέχοντες και κατά την επιστροφή επισκεφτήκαμε το καταρράκτη του Κόκκινου Βράχου όπου οι πιο θαρραλέοι άδραξαν την ευκαιρία και βούτηξαν στα κρύα νερά της λίμνης .Με τη συμμετοχή του ιδίου και της οικογενείας του (σύζυγος και δύο τέκνα) μας τίμησε και ο πρόεδρος της Τοπική Διοίκησης Ημαθίας κος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος.

Τέλος, εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στον συνάδελφο – συνοδό βουνού Γεώργιο ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ που για άλλη μια φορά με χα΄ρα στάθηκε αρωγός σε ακόμη μια ορεινή μας δράση.

Servo per amikeco’
‘ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος ΜΠΟΥΚΛΗΣ Κωνσταντίνος

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]