ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης


Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης προσκαλούν τα μέλη όλων των τμημάτων του συλλόγου στην μεγάλη γιορτή λήξης με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 στις 8 το απόγευμα στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης.
Μία ακόμη αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τα αγωνιστικά τμήματα του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης. Εκτός από τις επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, ο σύλλογος των πρωταθλητών της πόλης μας, για μία ακόμη χρονιά δίδαξε εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων, Ήθος, σεβασμό στο Ευ Αγωνίζεσθαι και γαλούχησε με τις αρχές του αθλητισμού τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων μας.

Καλούμε όλα τα μέλη του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 στις 8 το απόγευμα στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης σε μια γιορτή με εκπλήξεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]