ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: Απομακρύνθηκαν μπάζα και σκουπίδια από τις γέφυρες στον Σ. Σταθμό

Σε εκτεταμένο καθαρισμό του χώρου κάτω από τις γέφυρες του Σιδηροδρομικού Σταθμού, προχώρησε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας Κατερίνης.
Από την περιοχή απομακρύνθηκε μεγάλος όγκος απορριμμάτων και μπαζών, που είχαν μετατρέψει το σημείο μπαζότοπο, υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

«Για πολλοστή φορά ο Δήμος Κατερίνης, δαπανά χρήματα και εργατοώρες για να καθαρίσει σημεία τα οποία κάποιοι επιμένουν να τα μετατρέπουν σε σκουπιδότοπο», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Η προστασία του περιβάλλοντος και η διατήρηση της καθαριότητας είναι υπόθεση όλων μας και για αυτό είναι απαραίτητη η συνεργασία των δημοτών, τόνισε. Ο κ. Γιώργος Κυριακίδης, έκανε έκκληση στους δημότες να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας για την περισυλλογή ογκωδών απορριμμάτων, ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών.

Για ογκώδη απορρίμματα, παλιές ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2351 350 588, ώστε σε συνεννόηση με την αρμόδια υπηρεσία να γίνεται η αποκομιδή τους.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]