ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκη – η παρουσίαση του βιβλίου του Δικηγόρου Δημητρίου Δημηνά
Φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκη

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση του βιβλίου του Δικηγόρου και τ.Επιμελητού Ανηλίκων Δημητρίου Δημηνά με τίτλο «Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ» στην ετήσια έκθεση του φεστιβάλ βιβλίου Θες/νίκης την 6η Ιουλίου από το περίπτερο των εκδόσεων «ΑΡΜΟΣ».


Ο συγγραφέας συνομίλησε με μεγάλο αριθμό επισκεπτών και υπέγραψε σημαντικό αριμό αντιτύπων του πονήματος του, που αποτελεί πραγματική ιστορία και καταστάλαγμα της πολύχρονης εμπειρίας του ως Επιμελητού Ανηλίκων.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]