ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πρωτοφανές μήνυμα από τον κινεζικό Στρατό για επίσκεψη Πελόζι σε Ταϊβάν: «Ετοιμαστείτε για πόλεμο»!
Πρωτοφανές μήνυμα από τον κινεζικό Στρατό για επίσκεψη Πελόζι σε Ταϊβάν: «Ετοιμαστείτε για πόλεμο»!Τι μήνυμα ανήρτησε η 80η Ομάδα Στρατιών


«Ετοιμαστείτε για πόλεμο!». Αυτό είναι το μήνυμα που δημοσιεύτηκε σήμερα από την Διοίκηση της 80η Ομάδα Στρατιών του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας (PLA) σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη της Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν.


Το πολεμικό μήνυμα του κινεζικού Στρατού σχετικά με την πιθανή επίσκεψη στην Ταϊβάν φέρεται να προκάλεσε πάνω από 300.000 likes σε μόλις 12 ώρες, δημιουργώντας «υψηλό ηθικό στους Κινέζους στρατιώτες», σύμφωνα με τους Global Times.

Το μήνυμα δημοσιεύτηκε στο κοινωνικό δίκτυο της Κίνας Weibo, με φωτογραφίες της ανάρτησης από τότε που κυκλοφόρησαν στο Twitter:

Η ανάρτηση σχετικά με την ετοιμότητα της Κίνας για πόλεμο, έρχεται αφού η Νάνσι Πελόζι, πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, εξόργισε την Κίνα μετά τις εξαγγελίες της για πιθανή επίσκεψη στην Ταϊβάν, μια κίνηση που θα αναγνώριζε ενδεχομένως την Ταϊβάν ως ανεξάρτητο κυρίαρχο κράτος και όχι ως μέρος της Δημοκρατία της Κίνας.

Ωστόσο, πολλοί πολιτικοί στις ΗΠΑ ανησυχούν ότι τώρα ότι εάν οι ΗΠΑ δεν στείλουν την Πελόζι στην Ταιβάν, αυτό θα φάνει σαν αμερικανική υποχώρηση.

Από την άλλη πλευρά, η Ταϊβάν βρίσκεται εν μέσω στρατιωτικής άσκησης- προετοιμασίας για την κινεζική εισβολή, γνωστή ως «Άσκηση Han Kuang», η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.
If US fighter jets escort Pelosi’s plane into Taiwan, it is invasion. The PLA has the right to forcibly dispel Pelosi’s plane and the US fighter jets, including firing warning shots and making tactical movement of obstruction. If ineffective, then shoot them down. https://t.co/V7LhrXgXoM

— Hu Xijin 胡锡进 (@HuXijin_GT) July 29, 2022pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]