ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ: ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ KΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ


Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και φιλέορτων Χριστιανών ότι την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 εορτή του Οσίου Πατρός ημών Παϊσίου του Αγιορείτου, θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία στην...

Ιερά Μονή μας, την Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 9:00μ.μ. έως 12:30π.μ. θα τελεστεί ο Εσπερινός, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο τέλος θα γίνει δέηση για την παύση της επιδημίας του κορονοϊού.


Κατά την διάρκεια των ακολουθιών θα τεθούν προς προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα των Οσίων Αρσενίου του Καππαδόκου και Νικηφόρου του Λεπρού.


ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]