ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθήκαν τα εγκαίνια της φιλανθρωπικής έκθεσης ζωγραφικής της Κυριακή Γρηγοριάδου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Εαρινών Ημερών της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην Αστική Σχολή Πιερίας και απόλαυσε μια πραγματικά πολύ όμορφη βραδιά με υπέροχα έργα τέχνης και εξαιρετικές ομιλίες. Ανάμεσά τους βρέθηκαν δημοσιογράφοι της Πιερίας, καλλιτέχνες, άνθρωποι του πολιτισμού και της Τέχνης.Η έκθεση έχει τίτλο «Η Ζωή είναι Γυναίκα» και συμβολίζει μέσα από τις 30 προσωπογραφίες, διάφορους χαρακτήρες γυναικών. Όπως είπε και η ίδια η καλλιτέχνης, αυτές είναι οι «ΗΡΩΊΔΕΣ» της, οι «ΜΟΥΣΕΣ» της!Οι γυναίκες της διπλανής πόρτας που μάχονται περήφανα για τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Που παλεύουν και δεν λυγίζουν!

Που εμπνέουν και δημιουργούν!

Που εκπέμπουν δυναμισμό μα και απλότητα!

Την επιμέλεια της έκθεσης είχε η δημοσιογράφος Μαρία Βούλγαρη και μουσικά πλαισιώθηκε από την μουσικό Δέσποινα Τσιότσιου και την εξαιρετική φωνή της Μαρίας Δραγασιά. Τα έσοδα της έκθεσης θα δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Μπορείτε να δείτε από κοντά τους πίνακες αλλά και την ίδια την Κυριακή Γρηγοριάδου, μέχρις τις 10 Ιουλίου στην Αστική Σχολή Πιερίας και ώρες 10:00-12:00 και 18:00-21:00.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]