ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Συστάθηκε σε σώμα ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού Δήμου Δίου-Ολύμπου – Πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Δήμου Δίου-Ολύμπου» (Ο.Π.Α.Δ.Δ.Ο.) πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022. Κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του νέου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός έτους 2022.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Π.Α.Δ.Δ.Ο. συνθέτουν πέντε αιρετοί και δύο δημότες:

Νικόλαος Λαμπονίκος (πρόεδρος)
Ολυμπία Δαδούλη (αντιπρόεδρος)
Σοφία Ζουρζούρα (μέλος)
Γεώργιος Καραλής (μέλος)
Αστέριος Φαρμάκης (μέλος)
Μαρία Αγοραστού (μέλος)
Αικατερίνη Δουλτσίνου (μέλος).

Σκοπός του Ο.Π.Α.Δ.Δ.Ο. είναι η ανάδειξη και προστασία του τοπικού πολιτισμού, η προβολή των πολιτιστικών αγαθών και σύγχρονων πολιτιστικών έργων που υλοποιούνται σε τοπικό επίπεδο με τη δημιουργία αθλητικών, πολιτιστικών και πνευματικών κέντρων, μουσείων, πινακοθηκών. Επίσης η διοργάνωση πολιτιστικών ψυχαγωγικών, καλλιτεχνικών και αθλητικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου, η διάσωση και αναβίωση τοπικών εθίμων, κ.α.

Πρόκειται για φορέα που θα καλύψει ένα σημαντικό κενό μεταξύ των Νομικών Προσώπων του Δήμου, που θα συντονίσει άρτια τον προγραμματισμό, τη σχεδίαση και την οργάνωση του πολιτιστικού και αθλητικού προφίλ του Δήμου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]