ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Σάλος: Αλβανός ταγματάρχης του ΝΑΤΟ έφτιαξε στο σπίτι του ολόκληρη «χασισοφυτεία»!
Αλβανός ταγματάρχης, ενεργό μέλος των αλβανικών ενόπλων δυνάμεων, που ταυτοποιήθηκε ως Ερμάλ Ντινόσι [Ermal Dinoshi], τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή οι αρχές στην Ολλανδία υποπτεύονται ότι εμπλέκεται στην παράνομη δραστηριότητα καλλιέργειας κάνναβης σε σπίτι που νοίκιασε.


Επίσημες πηγές του υπουργείου Άμυνας πληροφορούν ότι, μόλις ενημερώθηκε η αλβανική κυβέρνηση από τις αρχές της Ολλανδίας, ζήτησε πλήρη αναφορά για τις κατηγορίες σε βάρος του Ερμάλ Ντινόσι.


Προς το παρόν, ο ταγματάρχης διαπιστευμένος στην Κοινή Διοίκηση του ΝΑΤΟ, ο οποίος θεωρείται ύποπτος ότι εμπλέκεται σε παράνομη δραστηριότητα καλλιέργειας κάνναβης στην Ολλανδία, είναι ελεύθερος, αν και διεξάγεται έρευνα από τις αρχές της Ολλανδίας.

Το αλβανικό υπουργείο Άμυνας αποδέσμευσε άμεσα τον Ερμάλ Ντινόσι και ζήτησε την επείγουσα επιστροφή του στην Αλβανία.

Ο Αλβανός στρατιωτικός που επιλέχθηκε να συμμετάσχει σε αποστολή συνεργασίας με τον στρατό της Ολλανδίας, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, στη διάρκεια όμως της παραμονής του σε συνεργασία με άλλα άτομα έφτιαξαν φυτώριο σε σπίτι για καλλιέργεια κάνναβης στην πόλη Μπρουνσούμ.


europost.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]