ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ- ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ

Εκδήλωση/Συζήτηση

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 στις 8.00 μ.μ.
Καπνικός Σταθμός ΚατερίνηςΘα μιλήσουν:

Χαϊλατζίδου Γνωσούλα, μέλος της Πρωτοβουλίας και
Φασέκης Δημήτρης, γυναικολόγος


Με μια σκοταδιστική απόφαση το συντηρητικό Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακύρωσε μια απόφαση ορόσημο που εδώ και μισό αιώνα διασφάλιζε το δικαίωμα των Αμερικανίδων στην άμβλωση, την εμβληματική “Roe v. Wade” του 1983.Πλήττεται έτσι το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα των γυναικών να ορίζουν όπως αυτές επιθυμούν το σώμα τους, να αποφασίζουν ελεύθερα αν θα κάνουν παιδιά και πόσα.Η απόφαση αυτή αμφισβητεί αυτονόητα δικαιώματα των γυναικών, θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των γυναικών.Η απόφαση αυτή δεν αφορά μόνο τις Αμερικανίδες αλλά όλες τις γυναίκες του κόσμου, στέλνει ένα επικίνδυνο μήνυμα που επηρεάζει όλες τις χώρες.


Στεκόμαστε στο πλευρό των γυναικών της Αμερικής που αγωνίζονται για το δικαίωμά τους στην άμβλωση και το δικαίωμά τους να αποφασίζουν οι ίδιες για το σώμα τους.

Συμμετέχουμε κι εμείς στο τεράστιο κύμα αντίδρασης που αναπτύσσεται σε όλες τις χώρες απέναντι στο σκοταδισμό και την οπισθοδρόμηση.

Διοργανώνουμε εκδήλωση- συζήτηση την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 στις 8.00 μ.μ. στο χώρο του Καπνικού Σταθμού.Θα μιλήσουν: Χαϊλατζίδου Γνωσούλα, μέλος της Πρωτοβουλίας και Φασέκης Δημήτρης, γυναικολόγοςΚαπνικός Σταθμός Κατερίνης


Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ"

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]