ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερίνη: Προσάραξε πλωτός γερανός – εκσκαφέας κατά τη μετακίνηση της αγκυροβολίας του

Κατά τη διάρκεια εργασιών πρόσδεσης – μετακίνησης θέσης αγκυροβολίας του προσάραξε ο πλωτός γερανός – εκσκαφέας «ΒΤ1» Ν. Χαλκίδας 11

Ο πλωτός γερανός – εκσκαφέας «ΒΤ1» Ν. Χαλκίδας 11 προσάραξε το βράδυ της Δευτέρας στην είσοδο του αλιευτικού καταφυγίου παραλίας Σκάλας Κατερίνης κατά τη διάρκεια εργασιών πρόσδεσης – μετακίνησης θέσης αγκυροβολίας του.

Στη συνέχεια αποκολλήθηκε με ιδία μέσα και προσέδεσε με ασφάλεια. Από την προσάραξη δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ατόμου όπως και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Πηγή: voria.gr
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]