ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης: Δολιοφθορά σε φρεάτιο λυμάτων

Για αδικαιολόγητη πράξη κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Στ. Μπουσνάκης, ο οποίος καταθέτει μήνυση
 


Σε διολιοφθορά σε φρεάτιο του κεντρικού αγωγού μεταφοράς λυμάτων των οικισμών Σβορώνου-Νεοκαισάρειας, οφείλεται η υπερχείλιση φρεατίων λυμάτων κατοικιών. Η δολιοφορά εντοπίστηκε την Τρίτη από συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, που ήδη εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι αφαίρεσαν το καπάκι του φρεατίου και τοποθέτησαν στη θέση του ογκώδη πέτρα σφραγίζοντας το στόμιό του. Συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. αφού την απομάκρυνε, διαπίστωσε ότι και εντός του φρεατίου, σκόπιμα κάποιοι έριξαν πλήθος πετρών μικρότερης διατομής, φράζοντας ουσιαστικά τον αγωγό μεταφοράς λυμάτων, εμποδίζοντας τη μεταφορά τους στο αντλιοστάσιο Σβορώνου.

Την αδικαιολόγητη πράξη, η οποία στοχεύει στην υποβάθμιση της ζωής των πολιτών, προκαλώντας κίνδυνο για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον, καταδίκασε απερίφραστα το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης.

Ήδη, μετά από εντολή του προέδρου της Επιχείρησης Στέργιου Μπουσνάκη, συνεργεία της εργάζονται για την αποκατάσταση λειτουργίας του δικτύου αποχέτευσης. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ θα κατατεθεί άμεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των δολιοφθορέων.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]