ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η «Αμαζόνα του Κολωνακίου» στο γηροκομείο Αθηνών Ιστορίες που συγκλονίζουν.

Ευυπόληπτοι πολίτες, γκάγκαροι Αθηναίοι, -όπως θα τους έλεγε ο Χατζηφωτίου- γνωστά ονόματα του επιχειρείν και της κοινωνικής ζωής που μεσουρανούσαν τις περασμένες δεκαετίας και οι οποίοι τουλάχιστον μετά το millennium διαμένουν σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας (Κολωνάκι- Παγκράτι- Μετς- Μακρυγιάννη) τώρα τους κάνουν έξωση οι ιδιοκτήτες για να βάλουν στην πλατφόρμα Airbnb!
Έτσι, αθόρυβα αλλά σταθερά δημιουργείται νέα γενιά «αστέγων Κολωνακίου» διότι δεν βρίσκουν μικρά διαμερίσματα (γκαρσονιέρες, 2άρια και ημιυπόγεια) για να περάσουν αξιοπρεπώς το υπόλοιπο της ζωής τους! 

Και το πιο τραγικό είναι ότι δεν βρίσκουν ούτε αποθηκευτικούς χώρους για να βάλουν τις αναμνήσεις τους και τα κειμήλια των προγόνων τους. Μια αποθήκη 30 τ.μ σε 2ο υπόγειο πολυκατοικίας του ´80, στο Παγκράτι νοικιάστηκε 600 ευρώ στην πάλαι ποτέ «αμαζόνα» του μπιντέ, που ως κόρη στρατηγού την δεκαετία του ΄70 κατέβαινε με το άλογο στο Κολωνάκι και εσείετο η πλατεία!

Ως από μηχανής Θεός έχει εμφανιστεί το Γηροκομείο Αθηνών για την συγκεκριμένη κατηγορία «αστέγων Κολωνακίου» που τελούν σε έξωση, βρίσκονται σε προχωρημένη ηλικία (άνω των 70) και αποδεδειγμένα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στα ενοικιοστάσια της νέας εποχής!

Και το πιο συγκινητικό είναι ότι στο Γηροκομείο τους υποδέχεται η Μαίρη Λίντα!

Αυτό και εάν είναι είδηση!


Ευυπόληπτοι Αθηναίοι που η ζωή τους έριξε από το «άλογο» σε μεγάλη ηλικία και εκτός όλων των άλλων έπεσαν και θύματα της μόδας του Airbnb, τώρα βρίσκουν καταφύγιο στο Γηροκομείο Αθηνών!

Ανάμεσά τους ο «πρίγκιπας» των γαμήλιων δώρων και των εντυπωσιακών φιόγκων. Και τώρα ετοιμάζεται να διαβεί την πόρτα του γηροκομείου η «αμαζόνα» του μπιντέ που η ζωή της ήταν γεμάτη δόξες και παραστρατήματα σε παλάτια και κελιά και πάντα έβγαινε με το κεφάλι ψηλά στο φως της ημέρας! Όμως αυτή την φορά νικήθηκε απο το Airbnb, καθ´ ότι το διαμερίσματα που διέμενε επί δύο και πλέον δεκαετίες ο σπιτονοικοκύρης της το βάζει στην πλατφόρμα ώστε να νοικιάζεται με την μέρα και την ώρα σε τουρίστες αλλά και σε ημεδαπούς με την ώρα για να λειτουργεί ως «περιστερώνας» για παράνομα ζευγάρια που θέλουν να αποφύγουν τα αδιάκριτα μάτια στα ξενοδοχεία.

Πόσα μα πόσα περίεργα παιχνίδια παίζει τούτη η ζωή!


Δ. Β.

ieidiseis.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]