ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Π.Ε. Πιερίας: Ηλεκτροφωτισμός του περιβάλλοντος χώρου κοινωφελών κτιρίων που ανήκουν στην Ιερά Μητρόπολη
Τη Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022, υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του αναδόχου του έργου με τίτλο «Ηλεκτροφωτισμός περιβάλλοντος χώρου κοινωφελών κτιριακών υποδομών ιδιοκτησίας Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους-Κατερίνης και Πλαταμώνος».

Το εν λόγω έργο με κωδικό 32131ΠΙΕ001ΠΡΟ20 χρηματοδοτείται από Τεχνικό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών ΠΚΜ 2022 και αφορά στον ηλεκτροφωτισμό του περιβάλλοντα χώρου του Γηροκομείου, όπου φιλοξενούνται υπερήλικα άπορα άτομα, του ξενώνα, όπου η Ιερά Μητρόπολη φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι εκατοντάδες παιδιά, νέες και νέους, της φοιτητικής εστίας και του κτιρίου των Καθημερινών Συσσιτίων “Άρτος ο Επιούσιος”.

Στόχο αποτελεί το έργο αυτό να παραδοθεί και να αξιοποιηθεί άμεσα, ώστε η τοπική μας Εκκλησία να αποκτήσει ένα σύγχρονο συγκρότημα φιλανθρωπικών ιδρυμάτων με όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις και προδιαγραφές λειτουργίας, για να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες των φιλοξενούμενων ατόμων τρίτης ηλικίας, των φοιτητών, των νέων, των οικογενειών, αλλά και όλων των πολιτών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως επίσης και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στέκονται πάντα δίπλα, αρωγοί στο πολυσχιδές έργο της Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]