ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: Παραίτηση Βαγγέλη Κήπου από το Δημοτικό Συμβούλιο

Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης ο πρώην αντιδήμαρχος, Βαγγέλης Κήπου, ανακοίνωσε την παραίτηση του από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, επικαλούμενος λόγους υγείας.


Στον « αποχαιρετιστήριο» λόγο του, ο Βαγγέλης Κήπου, δήλωσε ότι «φεύγει πικραμένος» από το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω των κατηγοριών που έχουν ακουστεί εις βάρος του ονόματος του, πάραυτα ανέφερε ότι «δεν θέλει κανένας να του ζητήσει συγγνώμη».

Αρνήθηκε κάθε κατηγορία και δήλωσε ότι θα είναι στην διάθεση όλων για ο,τι χρειαστεί.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]