ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Παράκρουση στην Τουρκία μετά τη νυχτερινή άσκηση του Δ΄ Σώματος Στρατού στον Έβρο: «Ελληνικά άρματα πέρασαν το ποτάμι!»


Παράκρουση στην Τουρκία μετά τη νυχτερινή άσκηση των Ελληνικών ΕΔ στον Έβρο!
Ενοχλήθηκαν οι Τούρκοι με την εντυπωσιακή νυχτερινή άσκηση στον Έβρο!

Τι αναφέρουν:

”Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, Μονάδες του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «Θράκη») διεξήγαγαν νυχτερινή επιχειρησιακή εκπαίδευση στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων (ΚΕΠΜ) του Βορείου Έβρου.

Η εκπαίδευση, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε τη διεξαγωγή της ασκήσεως «Το Συγκρότημα Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού κατά τη Διάβαση Ευκαιρίας Ποταμού».

Οι στρατιωτικές ασκήσεις συνεχίζονται αδιάκοπα στην Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Νυχτερινή άσκηση διέλευσης ποταμούπραγματοποίησαν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις από τις στρατιωτικές μονάδες του 4ου Σώματος στην περιοχή της Δυτικής Θράκης.

Η άσκηση, στην οποία συμμετείχαν τεθωρακισμένα μηχανοποιημένα τμήματα και τάγματα πεζικού, συνεχίστηκε μέχρι το πρώτο φως της ημέρας.           europost.gr

Το δημοσίευμαΔημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]