ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πιέρια Όρη, το μπαλκόνι των Μουσών
Την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 και ώρα 1μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Κοινότητας Ελατοχωρίου, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα και τους τοπικούς φορείς του Ελατοχωρίου θα παρουσιάσει το νέο τουριστικό οδηγό και τον χάρτη με τίτλο «Πιέρια Ορη, το μπαλκόνι των Μουσών»

Φιλοδοξία της αντιπεριφέρειας είναι να αναδείξει εκτός από την καλοκαιρινή, τη χειμωνιάτικη, την ανοιξιάτικη και τη φθινοπωρινή Πιερία γι αυτό το λόγο και η παρουσίαση στο Ελατοχώρι.

Αλλωστε από όλα τα όρη που λένε ότι παρεπιδημούσαν οι μούσες, τα Πιέρια φαίνεται να τους ταιριάζουν πιο πολύ, διότι αυτά τα ξωτικά της μουσικής δεν μπορεί παρά να περιπλανούνταν ανάμεσα στις τόσες χαρακτηριστικές νότες αυτών των βουνών, τα οποία αποτελούν το πιο γοητευτικό μπαλκόνι απέναντι στον θρόνο του πατέρα τους και πατέρα των θεών και των ανθρώπων, του Δία.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]