ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Επιστρέφει το Αντάμωνα των Άη ΔημητρινώνΕπιστρέφει το Αντάμωνα των Άη Δημητρινων, μετά από δύο χρόνια απουσίας εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Η φετινή συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 και ώρα 10 το βράδυ στην πλατεία του χωριού. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιά θα πλαισιώνουν οι:


Κώστας Μήτσης (τραγούδι), Θεόδωρος Μουστάκας (τραγούδι), Κώστας Δεδούσης (κλαρίνο), Σάκης Καρακώστας (βιολί), Περικλής Ζήσης (λάουτο) και Βασίλης Γαλάνης (κρουστά).

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]