ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Airbnb: Η περίεργη απόφαση για τα σπίτια που προσφέρει

Τι απαγορεύει σε επισκέπτες και ιδιοκτήτες

Η Airbnb ανακοίνωσε ότι θα καταστήσει μόνιμη την απαγόρευση των πάρτι σε χώρους που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα της, μονιμοποιώντας τους περιορισμούς που είχε θέσει από τον Αύγουστο του 2020.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, από την επιβολή των περιορισμών, καταγράφηκε μείωση 44% σε ετήσια βάση στις καταγγελίες για πάρτι.

Ωστόσο, αρχικά η Airbnb στόχευε με αυτό το μέτρο στην αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Τώρα, όμως, η εταιρεία μονιμοποιεί την απαγόρευση των πάρτι ενόψει της θερινής ταξιδιωτικής σεζόν.

«Αυτό είναι ένα ζήτημα για το οποίο δεν ξέρω αν μπορώ να πω ότι θα τελειώσει ποτέ», δήλωσε ο Μπεν Μπρέιντ, εκπρόσωπος της εταιρείας, προσθέτοντας ότι η Airbnb θα συνεχίσει να εργάζεται για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι θα καταργήσει το όριο των 16 ατόμων, επιτρέποντας μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στα σπίτια που μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερα άτομα.

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 6.600 επισκέπτες και ορισμένοι ιδιοκτήτες αφαιρέθηκαν από την πλατφόρμα το 2021 επειδή επιχείρησαν να παραβιάσουν τον κανόνα για απαγόρευση των πάρτι.

news.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]