ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


‘Βόμβα’ μεγατόνων για το δημογραφικό: «800 – 900 χιλιάδες η πραγματική μείωση του Ελληνικού πληθυσμού! Τα στοιχεία της απογραφής που παρουσίασε η ΕΛΣΤΑΤ κρύβουν την πραγματική εικόνα!» – Σε εξέλιξη ύπουλο σχέδιο μετάλλαξης της Ελλάδας μέσω της παράνομης μετανάστευσης – Ο ρόλος της Τουρκίας
Στο δημογραφικό της χώρας μας μετά και τη δημοσιοποίηση από την ΕΛΣΤΑΤ των στοιχείων της τελευταίας απογραφής του πληθυσμού αλλά και στην παράνομη μετανάστευση και τη βιομηχανία μεταναστευτικών ροών που έχει στήσει η Τουρκία αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή του Focus FM “Σχολιάζοντας την επικαιρότητα” και στη Δέσποινα Μποτίτση ο συγγραφέας – αναλυτής Αναστάσιος Λαυρέντζος.
«Τα στοιχεία αυτά μάλλον κρύβουν την πραγματική εικόνα, η πραγματική εικόνα είναι χειρότερη για δύο λόγους. Πρώτον γιατί, τη δεκαετία που πέρασε, δηλαδή από το 2011 που ήταν η προηγούμενη απογραφή μέχρι το 2021, είχαμε μια σημαντική έξοδο Ελλήνων στο εξωτερικό, η οποία φτάνει περίπου στις 400 χιλιάδες. 450 χιλιάδες περίπου. Καθαρή εκροή.

 Στην ίδια περίοδο, αν κανείς πάρει στοιχεία που δημοσιεύει σε ετήσια βάση η ΕΛΣΤΑΤ, και μιλάω για τις γεννήσεις και τους θανάτους και από αυτά αφαιρέσεις τις γεννήσεις αλλοδαπών, θα δει ότι η μείωση του ελληνικού πληθυσμού είναι μείον 435 χιλιάδες. Μόνο από τη διαφορά γεννήσεων και θανάτων. Αυτό είναι από τα στοιχεία 2009-21, τα δημοσιευμένα. Και υπολογίστε άλλους τόσους που έφυγαν στο εξωτερικό, μιλάμε περίπου για 800-900 χιλιάδες είναι η μείωση του Ελληνικού πληθυσμού. Μέσα σε μία δεκαετία» είπε χαρακτηριστικά.


Η παράνομη μετανάστευση και ο ρόλος της Τουρκίας

«Μιλάμε για μια διαδικασία μετάλλαξης της Ελλάδος, μιλάμε για την υλοποίηση των σχεδίων που έχει η Τουρκία, γιατί εδώ, το οξύμωρο ξέρετε, είναι ότι αυτούς τους πληθυσμούς μας τους στέλνει η Τουρκία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι άνθρωποι που έρχονται από το Μπαγκλαντές, από το Πακιστάν, από το Κονγκό, από τη Γουινέα, από τη Σομαλία, από δεκάδες διαφορετικές χώρες, φτάνουν, ως επί το πλείστον, με αεροπορικές πτήσεις στην Κων/πόλη. 

Και στη συνέχεια με τα γνωστά κυκλώματα, διοχετεύονται και αφού έχουν περάσει 5-6 χώρες με το αεροπλάνο, εν πτήσει, εμφανίζονται στα Ελληνικά νησιά και ζητάνε προσφυγικό άσυλο. Μιλάμε για μια βιομηχανία η οποία κάνει κατάχρηση της έννοιας του προσφυγικού δικαιώματος και πίσω από αυτή κρύβεται ένα μεγάλο σύστημα παράνομης μετανάστευσης το οποίο καταλήγει στην Ελλάδα».


europost.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]