ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Εικόνες σοκ στην Κίνα: Βγήκαν στους δρόμους τανκς για να προστατέψουν τράπεζα! Έκαναν φτερά 6 δισεκατομμύρια δολάρια!




Τα τεθωρακισμένα προστάτευαν την τράπεζα από τον κόσμο, που ήθελε να διαμαρτυρηθεί για τα χαμένα χρήματα του


Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media με βίντεο που κυκλοφόρησε, καθώς δείχνει τανκς στους δρόμους της Κίνας και ο χρήστης που το ανέβασε, υποστηρίζει πως τα τεθωρακισμένα προστάτευσαν τράπεζα που βρίσκεται στην «καρδιά» τεράστιου σκανδάλου.



Σύμφωνα με τον αμερικανικό ιστότοπο ndtv.com, όλα ξεκίνησαν από το reddit που ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο και σημειώνει ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχία Henan. Εκεί, βρίσκεται το υποκατάστημα μιας τράπεζας, που εμπλέκεται σε μεγάλο σκάνδαλο, ενώ υποστηρίζεται πως περίπου 6 δισεκατομμύρια δολάρια σε καταθέσεις έχουν εξαφανιστεί, με βάση την South China Morning Post (SCMP).


Το αμερικανικό δημοσίευμα λοιπόν, αναφέρει ότι σύμφωνα με τον χρήστη του reddit που δημοσίευσε το βίντεο, τα τεθωρακισμένα προστάτευαν την τράπεζα από τον κόσμο, που ήθελε να διαμαρτυρηθεί για τα χαμένα χρήματα του.

Μέχρι στιγμής, η εγκυρότητα του βίντεο δεν έχει διευκρινιστεί επίσημα, ενώ ορισμένοι χρήστες του Twitter που υποστηρίζουν ότι ζουν στην Κίνα, έγραψαν ότι είναι συνηθισμένο να βγαίνει ο κινεζικός στρατός στον δρόμο σε περίπτωση διαδηλώσεων ή εντάσεων, ώστε να τρομάζουν οι διαδηλωτές και ότι δεν υπάρχει κάποιο πιο σοβαρό θέμα.


europst.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]