ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


51ο Φεστιβάλ Ολύμπου: Μια μοναδική παράσταση με τη Γλυκερία στο αρχαίο θέατρο Δίου, σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου

Συμμετέχουν η Γλυκερία, η Ορχήστρα και η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και η Δημοτική Χορωδία Αιγινίου «CantoOlympus».
 
Μια μοναδική συναυλία με θέμα «Αλησμόνητες πατρίδες, 1922-2022, 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή», θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 στις 9.30 μμ, στο αρχαίο θέατρο Δίου στο πλαίσιο του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου και η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Συμμετέχουν η Γλυκερία, η Ορχήστρα και η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και η Δημοτική Χορωδία Αιγινίου «CantoOlympus». Οι υπόλοιπες συντελεστές είναι ο τραγουδιστής κ.. Παναγιώτης Τουρνάς, οι κ.κ. Γεώργιος Γκουτζαμάνης και Μιχάλης Καρυοφυλλίδης στη διδασκαλία της ορχήστρας, οι κ.κ. Παναγιώτης Τουρνάς και Μιχάλης Καρυοφυλλίδηςστη διδασκαλία της χορωδίας, ενώ αφηγητής είναι ο κ. Γεώργιος Κουφός, Ομότιμος Καθηγητής του Α.Π.Θ. Την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση έχει αναλάβει ο κ. Μιχάλης Καρυοφυλλίδης.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Προπώληση εισιτηρίων : στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, στο βιβλιοπωλείο ΝΕΣΤΩΡ, στο βιβλιοπωλείο ΜΑΤΙ και στο βιβλιοπωλείο 1900

Εισιτήρια online:

https://www.ticketservices.gr/event/alismonites-patrides/

και τηλεφωνικά στο 2107234567

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]