ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερίνη: «Ποντιακά πολιτιστικά δρώμενα» από την Ένωση Ποντίων Πιερίας, για 4 ημέρες

Το σωματείο γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια ζωής και δράσης
 Με τις 4ήμερες εκδηλώσεις «Ποντιακά πολιτιστικά δρώμενα» γιορτάζει τα 90 χρόνια ζωής και δράσης η Ένωση Ποντίων Πιερίας, από τις 22 έως τις 25 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του 6ου Δημοτικού Κατερίνης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες ποντιακής μουσικής, γιορτή νεολαίας, παρουσιάσεις ποντιακών χορών, θεατρική παράσταση και εκθέσεις (φωτογραφίας, ζωγραφικής, βιβλίου).


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]