ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου ανοίγει πανιά για 43η χρονιά! Ο πιο ιστορικός ιστιοπλοϊκός αγώνας της Βόρειας Ελλάδας, το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2022 Grohe για σκάφη ανοιχτής θαλάσσης, είναι έτοιμο να ανοίξει πανιά.


Το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου ανοίγει πανιά για 43η χρονιά!
Ο πιο ιστορικός ιστιοπλοϊκός αγώνας της Βόρειας Ελλάδας, το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2022 Grohe για σκάφη ανοιχτής θαλάσσης, είναι έτοιμο να ανοίξει πανιά.

Τόπος διεξαγωγής το ανανεωμένο και φιλόξενο Porto Carras Grand Resort που θα παραχωρήσει την υπερσύγχρονη μαρίνα του για τον ελλιμενισμό των περισσότερων από 35 σκαφών ανοιχτής θαλάσσης που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Οι ιστιοδρομίες του Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου Grohe που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης θα διεξαχθούν στον Τορωναίο Κόλπο από την Δευτέρα 1η ως και τις 5 Aυγούστου και θα περιλαμβάνουν διαδρομές ελεγχόμενου στίβου (όρτσα-πρύμα, τρίγωνο) και παράκτιες διαδρομές. Η έναρξη της διοργάνωσης και η συνάντηση κυβερνητών θα γίνει στο Porto Carras.


Το πρόγραμμα της διοργάνωσης


Κυριακή 31 Ιουλίου

Άφιξη σκαφών, εγγραφές, έλεγχοι καταμέτρησης και ασφάλειας, συγκέντρωση κυβερνητών, Τελετή Έναρξης

Δευτέρα 1 Αυγούστου

Ιστιοδρομίες

Τρίτη 2 Αυγούστου

Ιστιοδρομίες

Τετάρτη 3 Αυγούστου

Ιστιοδρομίες

Πέμπτη 4 Αυγούστου

Ιστιοδρομίες

Παρασκευή 5 Αυγούστου

Ιστιοδρομίες, Απονομή Επάθλων, Τελετή Λήξης

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ακης Τσαλίκης τόνισε: «Για μία ακόμη χρονιά περιμένουμε τους ιστιοπλόους από όλη την Ελλάδα για να πάρουν μέρος στο «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου» και να ζήσουν την εμπειρία που προσφέρουν η Χαλκιδική και ο Τορωναίος Κόλπος. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο αγώνας μας συνεχίζει την ιστορική του πορεία, η οποία δεν σταμάτησε ούτε και τα πρώτα δύσκολα χρόνια της πανδημίας καθώς συνεχίσαμε το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου στη Θεσσαλονίκη. Εχοντας αφήσει πίσω τη δύσκολη αυτή εποχή συνεχίζουμε δυναμικά με την πολύτιμη αρωγή του Porto Carras Grand Resort, το οποίο θέλω να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία».

Eκτός από το Porto Carras Grand Resort το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου στηρίζει και η Grohe.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]